Searching...

Kaspersky Internet Security 2014 Gratis 3 Måneder License






10:49

download Kaspersky Internet Security 2014

Kaspersky Internet Security 2014 Gratis 3 Måneder License
Kaspersky Internet Security 2014 Gratis 3 Måneder License

Dette er et gammelt indlæg med opdaterede tekst, billede, links og alt blev ældre freebie udløbet, så vi har opdateret det med et nyt.

Kaspersky er, at antivirus, der ikke behøver nogen form for introduktion, små børn til store professionelle nørder tillid til denne sikkerhed suite for at få deres computers beskyttet mod alle disse online og offline trusler. Jamen det er ikke øverst på listen, men stadig sin betragtes som den bedste, og folk er klar til at betale et beløb for at få denne beskyttelse.

Nå men nu behøver du ikke at betale for beskyttelse pakke, som vi bringer en fri tre måneder prøveperiode for denne antivirus ret til din PC. Så nu har jeg tidligere postet mange freebies på Kaspersky, men jeg har fusioneret alle dem ind i dette indlæg, da nogle af dem var udløbet eller deromkring. Så nu vi i øjeblikket er dette som den nyeste Kaspersky freebie.

Kaspersky Internet Security 2014 bringer mange nye funktioner som sin hurtigere, lettere og smartere derefter før, og det er blevet forbedret til at give dig en hurtigere lukning, opstart og andre aktioner @ hurtig svarprocent.

Kaspersky nye cloud baserede opdagelse indslag giver dig mulighed for at spore mere end 2,00,000 trusler optræder dagligt og forsvindende dem væk sagsøge sin indbygget hardcode værktøjer. Så samlet det kommer med en masser af nye funktioner og forbedret interface, der vil tillade dig at øge din systemets ydeevne og side om side vedligeholde det virus gratis :)

Hent Kaspersky Internet Security 2014 for Free

Så nu at få denne awesome internet security pakke til fri du nødt til at følge nedenstående trin og få dit produkt aktiveret med 3 måneders ægte licens.

Downloade KIS 2014 Software

Så nu downloade og installere den ovennævnte software på din computer.
Når den beder om aktiveringskode giver nedenstående nogen kode.


--------------------------ads--------------------------